vrijdag 14 juni 2013

15/6 - Muziekcafé Helmond
 
 
Zaterdag 15-06-2013
Tijd: 22.00 uur
 
 
"Deze vier heren uit Gent weten een prachtig staaltje punk rock en post-punk uit hun instrumenten te meppen. Geweldige vocalen, duellerende gitaren en uitstekende teksten mag het publiek zeker verwachten. Niet van dat keurige, weldoordachte stijl, bandgeluid en arrangementen! Nee, ongecompliceerde en bijna impulsieve actie op het podium. Ronkend stort deze band nummer na nummer uit over het publiek waarbij hier en daar nog een stoot adrenaline vrij zal komen. Live-spelend maken ze elke verwachting waar op ’t podium en dat is ook niet geheel verrassend aangezien de zanger/gitarist van Fifty Foot Combo in hun midden bevindt.

Hun sound kan een beetje geplaatst worden tussen The Hives en Wipers, maar het charisma en vakmanschap van deze veertigers voorkomen dat het een afkooksel is van die bands.

Hun debuutalbum “Ease & Delight” werd door vele kenners als dè ontdekking van 2011 beschouwd, en Blackup heeft alle kaarten in handen om een waardige opvolger hiervoor te produceren. In juli a.s. staat deze band mainstage op ’t festival SjockRock waarschijnlijk om hun nieuwe album te promoten.

Blackup is een ‘vol gas’-band eerste klasse en de TIP van deze maand.

Het Muziekcafé opent haar deuren om 17:00u. Entree is gratis
"Geen opmerkingen:

Een reactie posten